Kermit prosjektet

Original English version: http://www.kermitproject.org/index.html

Kermit prosjektet   |   Nå er vert for Panix.com 

New York City Amerikas forente stater   •   [email protected]
…siden 1981
 Bronx Image
Bronx, NY    [se alle 900 bilder ] [NYC New Deal]
Velkommen til det nye (siden 2011) Open-Source Kermit prosjektet.
Kermit er en robust transportuavhengig filoverføring protokoll og en stor samling av programmer som implementerer den på en rekke plattformer. I tillegg til filoverføring, mange av disse programmene også gjøre nettverk, oppringte, og/eller serie-port tilkoblinger og tilbyr også funksjoner som terminalemulering, tegnsettkonvertering, og scripting for automatisering av kommunikasjon eller fil-management oppgave. Det Kermit prosjektet oppsto ved Columbia universitet i New York City i 1981 og ble der i 30 år. Siden 2011 er uavhengig. KLIKK HER for en lengre forklaring.

Nyheter:

Se mer…

Se nyheter til andre elementer.


Kermit programmer til tiden er i bruk

Vert på kermitproject.org

Alle disse er skrevet i programmeringsspråket C, med kildekoden tilgjengelig.

Program Operativsystemer
C-Kermit Unix, VMS
Terminal økter, filoverføring, tegnsettkonvertering, scripting. Gjør serielle og TCP/IP-nettverkstilkoblinger, inkludert sikre seg. Unix er operativsystemet familie som inkluderer Linux, Mac OS X, Android, FreeBSD, NetBSD, og  hundrevis av andre. C-Kermit 9.0 og senere har en  BSD-lisens. Forhåndsbygde C-Kermit binarires for over 700 plattformer 1985-2011 er arkivert ved Columbia universitet Kermit nettside; KLIKK HER  for å få tilgang.
G-Kermit Unix
Filoverføring bare ikke gjøre tilkoblinger*. GNU Public License.
E-Kermit Ingen/Enhver
For å bygge inn i enheter som kanskje ikke har et operativsystem. Filoverføring bare. Programmering er nødvendig for tilpasning til en gitt enhet. Ekstremt liten og kompakt. BSD-lisensen.
Kermit 95 Windows, OS/2
Terminalemulering, filoverføring, tegnsettkonvertering, scripting. Gjør serielle og TCP/IP-nettverkstilkoblinger, inkludert sikre seg. Proprietær, men  kildekoden  er åpen kildekode  BSD-lisens; Windows programmerere for å produsere en gratis versjon egnet for generell utgivelse.
* Local and remote computers

“Kobler ikke tilkoblinger” betyr at dette Kermit-programmet bare brukes på den “fjerne enden” av en dataforbindelse. Hvis du for eksempel har en PC på skrivebordet med Windows og Kermit 95, eller med Linux og C-Kermit, kan du opprette en forbindelse (direkte seriell, eller ringt til modem, eller Telnet eller SSH) til en annen), og du kan bruke G-Kermit eller E-Kermit (eller C-Kermit) på den eksterne datamaskinen for å overføre en fil med din lokale datamaskin (PCen i saken) ved hjelp av Kermit protokollen [se diagram].


Ny åpen kildekode Kermit prosjektet hjemmeside

Velkommen til den nye Open Source Kermit prosjektet hjemmeside  kermitproject.org, også kjent som kermitsoftware.org, arrangert av Panix.com Public Access Networks Corporation i New York City. Det huser bare de aktive åpen kildekode Kermit programversjoner: C-KermitE-Kermit, og Kermit 95, pluss eventuelle nye eller oppdaterte Kermit programmer som kan vises senere. Kermit programvare for eldre plattformer (for eksempel MS-DOS eller IBM stormaskiner, for å nevne bare to) er fortsatt tilgjengelig på Columbia universitet Kermit nettstedet, som ble frosset i 2011 og vil ikke endres.

Det historiske Kermit-programvarearkivet – det som inneholder alle Kermit-programmene og filene fra 1981 til august 2011 – er ved Columbia universitet: ca. 150 forskjellige programmer, som dekker tusenvis av maskinvare-OS-versjoner, i 36 forskjellige programmeringsspråk og mange flere dialekter. Arkivsiden angitt like under koblinger for det meste til Columbia, men også lenker til noen nyere elementer som er her:

Kermit Programvarearkiv 1981-2016:
http://kermitproject.org/archive.html

Her er utformingen av det nye Kermit-programvaren FTP-området:

Ny Kermit prosjekt FTP Nettstedskart

 
Område Modus FTP URL
C-Kermit kildekode tekst ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/ckermit
E-Kermit kildekode tekst ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/ekermit
G-Kermit kildekode tekst ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/gkermit
Kermit 95 kildekode tekst ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/kermit95
Kermit Skriptbibliotek tekst ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/scripts
Tar og Zip arkiver binær ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/archives
Test og utvikling kildekode tekst ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/test/tekst
Test og utvikling Tar og Zip arkiver binær ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/test/tar
PDF og PostScript filer binær ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/pdf
Vanlige tekstdokumenter tekst ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/etc
Oppdaterte historiske Kermit-versjoner tekst ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/historic
Columbia MM e-postklient tekst ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/mm

Tar og Zip arkiver i arkivet katalogen er også tilgjengelig enkeltvis via HTTP lenkene i nedlastingen av hvert program side (for eksempel  her), til fordel for de som FTP har blokkert. Faktisk kan noen Kermit Prosjekt FTP URL omgjøres til en HTTP URL som følger:

Bytt grønt til blått og legg til rødt:
ftp://ftp.kermitproject.org/kermit/directory/filename
http://www.kermitproject.org/ftp/kermit/directory/filename

Årsaken FTP tilbys i det hele tatt er at etter en FTP-lenke i en katalog vises alle filene og lar deg se på eller laste ned hver enkelt, mens du ikke kan få en filliste med HTTP. Også, når du bruker en kommandolinjens FTP-klient (for eksempel C-Kermit), får du mye mer kontroll enn du gjør med HTTP.

Min takk til Panix Public Access Networks Corporation på vegne av åpen kildekode-miljøet og Kermit programvare brukere og utviklere for å arrangere dette nye nettstedet. – Frank da Cruz,  [email protected]


Ny åpen kildekode New Open-Source Kermit prosjektet vert Panix.com/Opprettet: 1.09.2011/Siste oppdatering: 03.09.2018