25 Beste Reisetips Jeg Har Plukket Opp Fra 80+ Land

Original English version: https://drewbinsky.com/25-best-travel-tips/

Innholdet i dette blogginnlegget svarer om lag 95% av de spørsmålene jeg får på daglig basis via e-post, snapchat meldinger, tweets, etc. Som blir sagt, ikke nøl med å kontakte meg hvis du har ytterligere spørsmål, og jeg skal komme tilbake til deg ASAP.

Etter å ha besøkt 80 land siden 2012, har jeg plukket opp mye verdifull kunnskap og ferdigheter til å foreta reiser tryggere og mer effektiv.

Mine topp 25 Travels tips er listet opp nedenfor, i rekkefølge, og med nummer 1 er min  beste  reise tips og #25 er mer generelle råd.

Ok, la oss komme i gang!

25 Beste Reisetips Jeg Har Plukket Opp Fra 80+ Land

1. Bruk Google Maps Til å Navigere Byer

Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange timer med tid og stress dette har spart meg opp gjennom årene. Visste du at Google Maps fungerer offline, selv når telefonen er i flymodus?

Alt du trenger å gjøre er å sørge for å laste en by i Google Maps før du får ut av flyet (eller forlater hotellet) – og den lille blå GPS prikk vil følge deg rundt mens du vandrer byen.

Dette er especailly nyttig når du er i et fremmed taxi, slik at du kan være sikker på å se nøyaktig hvor sjåføren tar deg.

2. Bruk TEP å Få Internett-tilgang

TEP er den beste måten å komme på nett i over 100 land!

Alle spør meg alltid hvor jeg får min datamaskin og telefon å jobbe i utlandet. Jeg pleide å kjøpe lokale SIM-kort (fra en lokal telefonleverandør) hver gang jeg hoppet grenser, som var et mareritt! Nå, når jeg ikke er i en offentlig wifi-sone (som i en kafé eller hotell), slår jeg på min TEP bærbar hotspot enhet. TEP gir meg internett i 100 + land, og det fungerer ved hjelp av lokale sims å garantere den raskeste internett hastigheter. De selv nettopp lansert en 4G-modell, som gir deg enda raskere hastigheter!

Få din TEP på denne linken ?

3. For å bestille fly, bruke Google Flights & Kajakk

Det virker som det er så mange fly søkemotorer i disse dager, at det er frustrerende å finne hvilke som er best.

Jeg kan fortelle deg fra førstehånds erfaring (booking 400+ fly) at Google Flights & Kajakk er de mest pålitelige og billigste søkemotorer der ute. Google flyreiser gjør er lett å sammenligne flypriser tvers av ulike datoer i en måned, og Kajakk har rett og slett alle flyselskap i sin database som du kan forestille deg. Jeg har aldri bestille en flyreise uten å lete dem begge.

Flere tips når du kjøper flybilletter:
– Slett nettleserens informasjonskapsler før du kjøper en flybillett, fordi prisene pleier å gå opp når du besøker flere reisebyråer.
– Vent til midnatt for å bestille flybillett fordi det vil være mer av en opptelling og bedre priser fordi mange seter er satt på en 24 timers venting.
– Bestill en flyvning i en “inkognitovindu” av Google Chrome, så det er ingen informasjonskapsler

4. For Overnatting, Bruk Air Bnb & Booking.com

Air Bnb er best når du reiser med en annen person, eller en gruppe mennesker, ellers kan det være litt dyrt. Jeg har bodd på mer enn 30 Luft BNBs rundt om i verden, og jeg har aldri hatt en dårlig opplevelse. Det er flott å bo i en lokal leilighet fordi det gir meg en følelse av “hjem” og gjør meg føles som en lokal!

Booking.com er min gå til stedet for med hoteller, som den har hundretusener av eiendommer over hele verden. Jeg foretrekker dem til de andre fordi prisene er litt billigere enn de andre, og du trenger ikke alltid å gi kredittkortet ditt (du kan betale når du kommer!)

5. Bruk Uber Om Mulig

Uber kom hendig mye under min Sør-Amerika tur. Som jeg skriver dette, er Uber aktiv i 76 land, og jeg anbefaler å bruke det når du kan.

De 2 viktigste grunnene til hvorfor du bør bruke Uber er fordi det er billigere og sikrere enn vanlige drosjer. Innsiden av app, har du all informasjon om sjåføren og du er beskyttet av selskapet skulle noe gå galt.

6. Bruk Alltid Minibanker å Trekke Ut Lokal Valuta

Når du arbeider med å få lokal valuta, er det best å trekke seg ut av en minibank med debetkort på flyplassen.

Grunnen er at minibanker alltid har den mest up-to-date valutakurs, og de kan ikke rive deg av. De fleste banker har betalt et gebyr for internasjonal ATM trekker seg, men jeg byttet over til Schwab Bank fordi de betale meg for alle utenlandske ATM avgifter. Hvis du ikke er fra USA (Schwab er kun tilgjengelig for amerikanere), og deretter gjøre et raskt Google-søk for bankene i landet som frafalle utenlandske ATM avgifter.

Prøv å unngå “Money Exchange” skrivebord hvis mulig, fordi de alltid tar en provisjon (selv om det står “no fee”). Selvfølgelig, hvis det ikke er noen minibanker rundt eller du mistet debetkort, deretter utveksle kontanter på en Veksling er det eneste alternativet.

I tillegg bør du alltid finne ut hva kursen er før du lander i et gitt land, slik at du kan finne ut hvor mye penger å ta ut (forutsatt at det er ingen wifi på flyplassen).

7. Lær Språk Med Duolingo & Youtube Vids

Før jeg besøker et land, prøver jeg å i det minste lære de 10 ord/setninger som jeg kan bruke til å kommunisere. Min favoritt app for å lære språk er Duolingo – det fungerer som Rosetta Stone med disse spillene og spørrekonkurranser, men det er helt gratis!

Jeg også lære mye av vanlige ord og uttrykk ved å se YouTube-videoer. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan lære i løpet av kort tid. Hvis du ønsker å få mer alvorlige, til de se filmer på nettet i det språket du prøver å lære, med engelsk tekst.

8. Beste reisetilbud Backpack er den Osprey Porter 46L

Jeg har gått gjennom 4 forskjellige ryggsekker i løpet av de siste 4 årene, og jeg har endelig funnet den perfekte for meg! Det er Osprey Porter reiseryggsekk Bag, Black, 46-Liter

Det er holdbart, har mange lommer, og det er en perfekt størrelse slik at du alltid kan bære den på flyet med deg. Jeg har aldri måtte betale for å sjekke min Osprey bag i mer enn 200 fly!

Nysgjerrig hva jeg pakke i bagen min? Her er en komplett liste over hva jeg har med meg på turer.

9. Få en Travel Rewards Card

Dette er nyttig når du gjør store kjøp, fordi du enkelt kan samle opp poeng og løse dem for flybilletter og hoteller. Jeg bruker Bank of America Reise Rewards Card, men jeg har hørt at Chase Sapphire-kort og Capital One Venture belønninger kort er også stor.

Hvis du bruker mye penger på fly, eller andre store kjøp, deretter en reise belønninger kort er en flott måte å spare penger og få gratis flyreiser.

10. Finn Free Wifi i hoteller, McDonalds & Coffee Shops

Jeg bruker 5-6 timer om dagen på min datamaskin fungerer, noe som betyr at jeg er i konstant behov for god wifi. I dagens verden, kan du finne gratis wifi i ganske mye hver hotellet, kaffebar og McDonalds (blant mange andre steder).

Et annet tips: for visse hoteller og flyplasser som tar betalt for sine wifi, bare legge på slutten av en URL til omgå dyre gebyr og bruke Internett for gratis “.jpg?”.

11. Lær Engelsk Er Den Beste Måten å Leve Og Arbeide i Utlandet

Jeg vet det er mange jobber som du kan finne i utlandet, for eksempel jobber på et hotell eller på et cruiseskip, men jeg mener at Undervisning engelsk tilbyr den beste samlede opplevelsen. Umiddelbart etter at jeg ble uteksaminert college, flyttet jeg til Sør-Korea for å undervise i engelsk i 18 måneder, og jeg elsket hvert minutt av min erfaring.

Jeg gjorde ca $25K per år, inkludert fri bolig og 4 uker betalt ferie.

For å kvalifisere seg til å undervise i engelsk (i de fleste land), må du holde et pass fra et engelsktalende land, har noen bachelorgrad fra et universitet, og få din TEFL sertifisering som beviser din flytende i engelsk.

Klikk her for å lære mer om Teaching engelsk og hvordan du får din TEFL sertifikat. 

12. Tripit Er Den Beste Reiseplanlegging App

TripIt  er en alt-i-ett-telefonprogrammet, som organiserer reiseplanene på ett sted. Når du bestiller et fly eller hotell, vil reservasjonen informasjonen automatisk overføre til Tripit. De sender deg sanntids varsler hvis flyet ditt er i endring porter eller avgang sent.

TripIt er egentlig den beste reise app på markedet, og det er den eneste app jeg bruker og tillit. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange timer med tid og stress som Tripit har spart meg det siste året. Når jeg har en kommende flyturen, jeg trenger ikke lenger å grave gjennom e-postmeldinger for å finne de bekreftelser – alt jeg har å gjøre er å åpne Tripit og 2 sekunder senere, finner jeg ut all info som jeg trenger.

13. Bære Backup Ladere Og Medisiner

Være forberedt i tilfelle telefonen lader eller hodetelefoner slutter å virke. Jeg bærer en ziplock pose med ekstra ladere, batterier og andre elektroniske utstyr som jeg trenger.

For medisiner, du definitivt ønsker å unngå å se utenlandske leger, så bære så mye med deg som mulig. Jeg har medisiner for å beskytte meg fra en feber, forkjølelse, sår hals, diaré, allergier, kutt, etc. Du kan få plass til alt i min lille Dopp kit.

14. Bruk Første Rad Sports Stream Noen Live Sports Game Online

Først Row Sports er en livredder for meg selv, og alle reisende som er en stor sportsfan! Nettstedet er teknisk ulovlig, og derfor litt sketchy, men jeg har brukt det siden 2012 og aldri hatt noen problemer. Jeg er faktisk bruker det akkurat nå for å se til Cubs spillet mens jeg skriver dette (jeg er en profesjonell multi-tasker)!

Du kan bokstavelig talt streame LIVE noen idrettslige arrangement som skjer rundt verden – baseball, hockey, vannpolo, fotball, bueskyting, you name it!

Webadresse endres ofte, slik at du bare trenger å gjøre et Google-søk etter “første raden Sports” og du vil finne den mest up-to-date link.

15. Reis Med En Stor Og En Liten Ryggsekk

Jeg reiser alltid med 2 ryggsekker, en stor en, og en liten en. Det er det.

I min store bag (Osprey Porter 46L) – 95% av det er klær, toalettsaker og backup ladere. De andre 5% er en liten pose med penger og ekstra kredittkort.

I min lille bag – jeg pakke alt viktig at jeg eier. Datamaskin, pass, ladere, hodetelefoner, eksterne hardrive, GoPro, solbriller, etc.

Her er en liste over hva jeg har med meg i begge mine poser. 

Mitt resonnement for å bære alle mine viktige ting i min lille vesken er fordi det alltid er i min besittelse. Hvis jeg skulle bli ranet eller overfalt, vil jeg kaste meg stor pose på taxi sjåføren og løpe vekk med min lille bag.

Også, ikke glem å ta med små kombinasjon låser for vesken for ekstra beskyttelse!

16. Ha Alltid Minst $500 USD Med Deg i Kontanter

Det er en god idé å stash USD i flere forskjellige deler av bagasjen, bare i tilfelle lommeboken blir mistet eller stjålet. Husk at amerikanske Cash er kongen av valutaer, som det er anerkjent i stort sett alle land på jorden. Hvis ATM debetkort ikke fungerer, så du har penger til å bytte i mellomtiden. Det er også en god idé å ha USD for eventuelle bestikkelser som du kan komme over.

Sørg også for at regninger er skarpe uten riper eller merker på dem … De fleste land vil ikke akseptere regninger som ikke er perfekt.

17. Smil & Si Hei

Dette høres dumt og opplagt, men jeg har gjort mange venner i løpet av årene ved bare smiler til noen. Det gjør meg også føler seg mer komfortabel når lokalbefolkningen har et godt inntrykk av meg.

Selv om 99% av de menneskene jeg har møtt i utlandet er snill og innbydende, du vet aldri hva slags situasjon du vil komme i. Jo mer positivitet du spre seg til folk, jo bedre er sjansene du vil være sikker.

18. Reis Med Billige, Vanlig Klær Og Tilbehør

Jeg gjør det meste av min shopping på Target og Old Navy. Jeg har aldri slitasje skjorter dyrere enn $ 10 og det meste bære heldekkende farge, vanlig klær. Hvorfor? Fordi det er en god sjanse for at du kan miste eller ødelegge klærne dine i utlandet, og også, iført “University of Wisconsin” skjorter gjør at du skiller seg ut som en sår tommel og trekker unødvendig oppmerksomhet til deg. Lagre dyre og prangende klær for når du er hjemme, og trygge.

Jeg kjøpte min vakt på Wal Mart for $5, og jeg fant solbriller på et gatemarked i Bolivia for $1.75, og de begge fungerer helt greit når jeg er på veien.

19. Ikke Bli For Billig

Jeg var skyldig i dette da jeg først begynte backpacking, og nesten alle er på enkelte punkt. Ja, jeg vet at du er ute og reiser på et budsjett (som ikke?), Men mesteparten av tiden, er det verdt det å tilbringe en ekstra $10 for en hyggelig hotell rom eller $5 mer for bedre visning.

Dessuten er det verdt det å ta en times flytur for $ 100 enn å ta en 15 timers buss for $30. Stol på meg, det heter tidsverdien av penger. Ja, brukte du en ekstra $ 70, men du er også å få en hel dag med reise fordi det er raskere og du vil ikke føle utmattet neste dag.

20. Bruk World Nomads For Reiseforsikring

Det er viktig å ha reiseforsikring når du forlater landets grenser. Jeg har brukt World Nomads i noen år, og de har vært veldig nyttig for meg. Jeg ble refundert $350 for mine regninger sykehus da jeg var syk i Bali, og jeg var også refundert $ 800 for min kansellert fly til Katmandu da jordskjelvet rammet.

World Nomads er veien å gå!

21. For best mat, Finn Folksom Hole-in-the-Wall Steder

Aldri gå inn i en tom restaurant, fordi 9 ganger ut av 10, det er en bedre restaurant i nærheten. Hvis du søker den beste lokal mat, gå rundt de populære gater/områder og finne et dykk sted med en haug med lokalbefolkningen feasting inne.

Eller enda bedre, finn et lokalt og spørre dem hvor er det beste stedet å spise!

22. Våkn Opp Tidlig

Morgen tid er min favoritt tid til å utforske en by. Jeg liker å stå opp før folk begynner å kjøre til jobb.

Du vil få en mye annet perspektiv ved å se byen utvikler i løpet av dagen, og det er også mindre overfylt som betyr at du kan få dritt gjort!

Også, hvis du er en utendørs sports lover som meg selv, så å våkne opp tidlig er den beste tiden å gjøre på en tur, spille golf, eller dra på en joggetur. Det er mer fredelig!

23. Reiser Alltid Med Kopier Av Viktige Dokumenter

Disse kan komme godt med, spesielt hvis du får en “visum ved ankomst” eller planlegger å søke om visum i utlandet. Jeg bære en liten, zip-lås pose med følgende dokumenter:
– 2X2 passbilder
– pass kopier (biometrisk side)
– kopier av mine kredittkort og debetkort

24. Bruk En Pengebelte Når Det Er Nødvendig

Penger Belter ser ut som vanlige belter, men de har en hemmelig glidelås inni der du kan stash litt ekstra penger i nødstilfeller. Dette er nyttig mer når du reiser i mer farlig, off-the-beaten path land. Du kan kjøpe en på Amazon for $ 8.

25. Alltid Ha Det Gøy

Ren og enkel: hvis du ikke har det gøy, så du gjør noe galt!

Alltid trøtt? Så gå til sengs tidligere. Ikke nyter kulturen? Så gå til et annet land. Ikke fornøyd med maten? Spise noe annet.

Prøv å bytte ting opp å gjøre deg lykkeligere.