Flat Jord Akademi

Original English version: http://flat-earth-academy.com/

Vennligst hjelp! Prøv noen av akademiets tilbud!

Dette er hjemmesiden for et nettsted jeg ønsket å bygge i mange år. For noen år siden ble noen bittesmå starter gjort.

Det kan la mye å være ønsket likevel … men jeg håper det har også noen bra ting? Kanskje ikke, med tanke på den begrensede tilbakemeldinger, Facebook “Liker”, osv

Flat Earth Academy er et nettsted der noen driftige person kan lære nyttige “ting”. Min bakgrunn er i realfag, så det er mer Good Stuff derfra, for øyeblikket.

Materiale av to typer er gitt til deg her …

  • Grunnleggende kunnskap: For å gi deg et rammeverk av fakta å bygge på.
  • Ting jeg håper er gøy, selv om du ikke “need to know it”.

Min introduksjon til kjemi har hatt mye arbeid.

Også i vitenskap, det er en diskusjon om måling, generelt, og spesielt utfordringene i å lage instrumenter.

Jeg har også gjort en ganske omfattende start på Flat Earth Academy guide til biologi.

En start har blitt gjort på en Astronomi Avdeling. For øyeblikket er det flere sider mer om hvordan vi kan gjøre for oss selv noen måleinstrumenter som om “fakta”.

Det er et par ting i geografi avdeling, bare “du kan finne interessante” elementer, snarere som en “Dette bør du prøve å vite”. Det er en diskusjon om når og hvordan vi fant det høyeste punktet på jorden, og et notat på tegning vinkler uten en vinkelmåler, som kan være nyttig i de også diskutert “gjør dine egne kart … av triangulering.”

Den Matematikk avdeling har blitt startet med sider om koder og krypteringen. Det er også lenker herfra til andre, mer moden, materiell om emnet, fra samme forfatter.

Vær også vurdere min omfattende kurs på med en Arduino (en stor mikroprosessor for skoler eller amatører i alle aldre) som er satt sammen under filosofien av Flat Earth Academy. Mikroprosessoren Emnet er ferdig; Akademiet er en bygging!

Historie Avdeling er knapt i gang, men det har en perle: transkripsjoner av brev fra 1945 om opplevelsene til en nederlandsk jente, i alderen ca 12 ved starten eller World War II. Hennes erfaringer var ikke så ekstrem som henne nær moderne og stipendiat Hollander Anne Frank, men hun er knyttet en annen historie fra samme tid og sted.

Historien Avdelingen har også noen sider om tidslinjer.

Penger. Roten til alt ondt? En gjenstand for diskusjon. Men onde eller ikke, det er mye å vite, på mange nivåer, og å være uvitende om aspekter av personlig økonomi og/eller økonomi kan bringe elendighet i livet ditt veldig raskt. De Money sider av Flat-Earth-Academy (økonomi, personlig økonomi, flere), til nå, er svært begrenset. Den består av en kanskje altfor mye informasjon diskusjon om aksjemarkedet investere, og en “unødvendig” (men, håper jeg, interessant for noen!) Diskusjon, i tekniske termer, hvordan Bitcoin fungerer.

Kloden til høyre hjelper meg se om du gjør disse sidene er verdt tiden det tar. Det er interaktiv; leke med den, hvis du ønsker det. (Du må bruke nettleserens “tilbake” -knappen for å komme tilbake hit etter å gjøre det.) Den eneste informasjonen systemet postene er når besøkende tilgang til nettstedet, og hvor deres ISP koblet dem til internett. (I mitt tilfelle, er at 60 miles fra der jeg bor, i øyeblikket.)

Dette kommer til meg som en gratis tjeneste fra Revolvermaps.com. Hvis du vet hvordan du setter inn HTML inn dine egne nettsider, er det enkelt legges.


Jeg var lærer for tjue år. Jeg lærte 8 åringer, og jeg lærte kurs tilsvarende det første året av amerikansk universitet. Så jeg håper jeg har en idé om hva som kan være et nyttig rammeverk av kunnskap for noen “utdannet” person.

Jeg forlot undervisning … sammen med 100.000 andre kvalifiserte lærere i Storbritannia … før jeg nådde pensjonsalderen. Så du kan anta at jeg tar en noe skeptisk syn på hva som foregår i skolen.

Jeg håper at det du finner her vil være nyttig, og kanskje til og med i noen tilfeller, interessant for lesere i alle aldre. Jeg vil gjerne dine tanker …. er stedet for enhver bruk? Hvor er du, stort sett … sier den nærmeste store byen for deg? Hvor gammel er du? Hva gjør du/synes du om din skolegang? Jeg trenger ikke din e-postadresse, hvis du (eller noen å kontrollere din bruk av Internett) er bekymret for det. Hvis du gjør levere det, jeg har ingen planer om å “selge den på”, plage deg med markedsføring e-post, etc. Men tenk på det: Det er ingen vits i meg til å sette det på denne siden, er det? Hvis jeg er samvittighetsfull, ville jeg ikke gjøre disse tingene. Hvis jeg er skruppelløs, ville jeg sette noe sånt her, og deretter gjøre de tingene uansett, ville ikke jeg? Tenk på hva jeg sa: “Tenk på det …”. Det er en av mine grunner for å lage dette nettstedet. Jeg vil at du skal tenke mer … som en vane, hele tiden, som livet glir forbi ….


“Thinking” er vel og bra. Du må utvikle din tenkning ferdigheter. Å vite ting kommer godt med, også, og du kan gjøre mer om fondet på kunnskap enn du kan om din evne til å tenke.

Så … har en dukkert i disse sidene. Se hvor mye du vet allerede. Se om du kan lære noen nye ting. Hvis du sender positive tilbakemeldinger, vil jeg prøve å utvide Flat Earth Academy. Hvis ingen finner den til enhver bruk, vil jeg spare meg selv arbeidet.

Jeg håper at noen ganger sidene her vil bli tildelt til skolebarn og studenter som lekser. Jeg tror at forslag på en side jeg har gjort for lærere vil hjelpe elevene mer nytte av arbeidet, og gi lærerne nyttig informasjon. Jeg  vet  at hvis du er snill nok til å ta opp forslaget, og sende meg resultatene, vil de være av interesse for meg. (Og “private lesere” er hjertelig velkommen til å følge prosedyren som er forklart i tillegg … igjen, til fordel for begge av oss, håper jeg.)