Ute av Deres Sinn: Bor og Funn av 15 Gode Dataforskere

Original English version: https://cs.nyu.edu/cs/faculty/shasha/outofmind.html

small cover image

Informatikk er en av de viktigste kreftene forme dagens samfunn og framtiden, men det er en av de minst forstått. Hvem har gjort viktige gjennombrudd og hvordan de gjør det?

Ute av deres sinn introduserer leserne til 15 av klodens fremste dataforskere, inkludert åtte vinnerne av Turing Award, databehandling Nobels fredspris. Forskerne avslører seg selv i fascinerende anekdoter om sine tidlige inspirasjoner og påvirkninger, deres bidrag til informatikk og deres tanker om sin eksplosive fremtid.

Cathy LazereHvorfor vi skrev boken?Dennis Shasha

Tenk deg å gå Isaac Newton i 1690. Du kan spørre om hans syn på treghetskrefter og han kan fortelle deg hans minner fra livet på gården i Woolsthorpe. Det er anledning til å snakke med den levende Isaac Newtons for informatikk som inspirerte oss til å skrive ut av deres sinn.Hva Kritikere sier ….

Ut av deres sinn: liv og funn av 15 Gode dataforskere  av Dennis Shasha og Cathy Lazere er en fascinerende samling av profiler og intervjuer … Computer Science i sin moderne form går bare tilbake til 1930-årene, og de fleste av pionerene er fortsatt i live . Det er som om vi kunne snakke med Euclid, Archimedes og Galileo.

-LR Shannon, “Of Digital History”,  The New York Times, Science Times delen, tirsdag, 29 August 1995


Har du lyst til å bli, eller avle, en verden skiftende datamaskin vitenskapsmann? Det er ikke noen harde og-rask hemmeligheter suksess, men ut fra de korte biografier som finnes i denne boken, datamaskin genier er skeptiske, men vidsynt, nysgjerrig og morsom, veslevoksen samt sta, selvstendig rett på sak av å være problemer med å lage. Don Knuth, en pioner i dataalgoritmer, i åttende klasse funnet 2.000 flere løsninger på en candy bar maker ordspill enn produsenten trodde eksisterte; Daniel Hillis, en av grunnleggerne av massive parallell prosessering, designet leker for Milton Bradley mens han deltok MIT trouble? Ja, hvis det inkluderer twitting myndighet, for oppfinneren av FORTRAN, John Backus, hatet skolen så mye han dumpet klasser, mens Alan C. Kay, utvikleren av objektorientert programmering, ble suspendert fra Brooklyn tekniske videregående for ulydighet …. Dennis Shasha og Cathy Lazere har skrevet en brukervennlig og informativ guide til en gruppe forskere som har – enten vi erkjenner det eller ikke – i stor grad formet den verden vi tar for gitt.

-Chris Goodrich, Book Review  The Los Angeles Times, søndag, 12 November 1995


Ut av deres sinn er lucidly skrevet, konsekvent interessant, full av vakre innsikt, eksempler og historier, og generelt inspirerende. Også mye moro.

-David Gelernter, professor i informatikk, Yale University, forfatter av  Mirror Worlds og 1939: The Lost World of Fair.


Se for deg selv

Vi har hentet fra innledningen og begynnelsen av fire kapitler for å gi deg en smak av hva som er i boken.


Et lite utvalg av anekdoter


Hvordan kan jeg bestille en kopi?

For å bestille via telefon: (USA og Canada) 1-800-777-4643; (Andre Amerika, Europa og Afrika) (49) 30-82-071, Berlin kontor; og (Asia og Australia) (852) 72-73-96-98, Hong Kong kontor.

For å bestille via e-post fra USA, Canada og Mexico..

For å bestille via e-post fra andre steder..

Hva du oppgir i bestillingen

 

  • Ute av deres sinn: liv og funn av 15 store dataforskere av Dennis Shasha og Cathy Lazere.
  • ISBN: 0-387-97992-1
  • Publiseringsdato: August, 1995.
  • Utgiver: Copernicus/et avtrykk av Springer-Verlag, New York, Inc./175 Fifth Avenue/New York, New York 10010
  • Anbefalt utsalgspris: $23 (US) $33 (Canada) Kommentarer er velkomne. Vennligst send dem til [email protected].