Flatt Jord Akademi Institutt til Astronomi-Innhold

Original English version: http://flat-earth-academy.com/sci/astro/index-astro.htm

Som med mange av fagene vurderes i Flat Earth Academy, er denne siden ufullstendig. Jeg vil prøve å gi mer informasjon for deg etter hvert. I mellomtiden, hva synes du om hva som er på tilbud så langt?

Astronomi handler om hva som skjer i himmelen. Og, som Jorden ville være en del av “himmelen” hvis du var, sier på månen, aspekter av jorden og hva den gjør er en del av astronomi.

Solar Eclipse, mars 2015: Hvordan jeg “så” det i southen England …. til tross for skyer!


Hvem sier at jorden ikke er flat?

“De” sier at jorden ikke er flat …men hvordan vet du det? Jeg vil ikke anbefale å fortelle folk at du tror jorden er flat. Men hvordan vet du det ikke? Og hvor stor er den, mens du er på den.

 


Science innebærer måling

Du kan ikke komme veldig langt i enhver vitenskap uten å måle ting.

Følgende sider av Astronomy Department of the Flat Earth Academy inneholde utfordringer for deg. (Og svært få fakta å lære.)

Solen. Måler det.Hvor stor er solen? Eller, hvor langt unna er det fra jorden?

Solur. Hva er klokka? Hvor lenge er en “dag”? Et år?

Solen. Hvor er det? … A … hvor på himmelen? Nå? Hvor vil det være to timer fra nå? For en måned siden på denne tiden? Sett fra her? Sett fra Tombuktu? Etc. (Se også neste tråd!)

Solen. Hvor er det? … B … Spør de samme spørsmålene som forrige topic … men løser dem mer direkte, og som et prosjekt for et lag … eller en dedikert enkelt.

Cassinis Meridian i Bologna. Merknader om et viktig måleinstrument… og på en overdådig bok!

 


Universet … men ingen “Liv”, og ikke (helt) “Alt”

Tilgi nikk til Douglas Adams, hvis det var for arbeidet?

I denne delen av Astronomy delen indeksen, jeg prøver å ta deg, logisk, og i “bite størrelse” biter akkurat det  er  i universet, likevel? Det viste seg å være et større prosjekt enn jeg realisert.

En oversikt over  “ting” på himmelen  over hodene våre. Innføring i de ulike tingene vi ser på i mer detalj i undersider. Trolig best å starte her, som den prøver å gjøre det klart hvordan bitene passer sammen.

Konstellasjoner og ZodiacEn “detaljer” side. Selv om du bare lære en eller to, vil det være en nyttig start.

PlaneterHvordan planetene først ble oppdaget. Hva gjør dem “annerledes”, bare se på dem, med det blotte øye, i himmelen.

Hvis du ønsker å vite noe om de virkelige dimensjonene i solsystemet … diameter på objekter, diametre baner, er du heldig. Jeg har en side for deg om det. (Det er der linken i første punktum tar deg.)

Lines In The Sky“Right Ascension” og “misvisning”: Et system av koordinater for hva som er overhead, slik at ethvert objekt plassering kan spesifiseres raskt, enkelt (når du vet hvordan) og presist.

For å komme … sider på …

-De sesonger, på jorden og andre steder
-Notable spesifikke objekter
-Earth måne


Har du hørt om Flattr? Flott ny idé å gjøre det enkelt for deg å sende liten takk $ til folk som gir gode ting på nettet. Hvis du ønsker å sende $$eriøs takke yous, det finnes bedre måter, men for et lite “tips” her og der, Flattr ticks mye bokser som ingen andre har funnet en måte å gjøre ennå. Vennligst minste sjekke ut min introduksjon til Flattr, hvis du ikke har hørt om det? “Nei forpliktelse”, som de sier!